Proiectarea unei bucatarii de restaurant
publicat in: Blog // publicat pe: 10.10.2018
Mulți factori depind pentru deschiderea și funcționarea unui restaurant, inclusiv proiectarea unui spațiu funcțional pentru clienții dvs. să mănânce și să se bucure. Cu toate acestea, există un alt spațiu care este la fel de important în restaurantul dvs. și acesta este bucătăria dvs. Bucătăria este locul în care va avea loc cea mai mare parte a acțiunii pentru restaurantul dvs. și dacă nu este proiectată într-un mod funcțional, fluxul și productivitatea afacerii dvs. vor suferi.

Este timpul să te uiți la zonele esențiale ale designului bucătăriei comerciale și să vezi cum se leagă de afacerea ta. Gândiți-vă la operațiunile bucătăriei dvs. și la procesele comune care apar în fiecare zi.
În primul rând, trebuie să aveți alimente în bucătărie pentru a găti, ceea ce înseamnă că va trebui să primiți livrări de produse și carne. Secțiunea "livrări" este locul unde sosesc aceste mărfuri și ar putea include și orice băuturi livrate. Veți avea nevoie să aflați cum vor fi tratate aceste produse după livrare. Va trebui să fie depozitate sau refrigerate? Asigurați-vă că aveți procese de primire adecvate, astfel încât nu aveți deșeuri alimentare sau degradări.