Creșterea temperaturii cuptorului electric FC 380 este foarte rapidă: 270 ° C în 7 minute!
Sistemul de ventilare permite gătirea uniformă a mai multor feluri de mâncare simultan. Această funcție este, de asemenea, utilizată pentru dezghețarea sau reîncălzirea dishurilor cu un flux de aer blând și omogen.
Acest cuptor profesional poate găti sau reîncălzi fără a usca, „Viennoiseries” (cornuri, rulouri cu ciocolata, briose), produse de patiserie (tarte, fursecuri ...), dishuri gata preparate (lasagna, cartofi la cuptor ...), gustări (fond , rulate, pizza, quiches ...) proaspete, congelate sau preprajite.
Acest cuptor cu convectie este recomandat în special pentru gătirea produselor preprajite congelate:
- croissante congelate în 16 minute la 180 ° C;
- baghete congelate în 18 minute la 220 ° C;
- briose proaspete cu ciocolată în 16 minute la 200 ° C.
Ușa sa verticală cu geam termoizolant îl face un cuptor foarte compact și performant, ideal pentru uz profesional.