Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Cuptor convectie HENDI NANO CU UMIDIFICARE, capacitate 7 tavi 660 x 490 mm, 2 elemente incalzire, termostat reglabil, 50-260 gr C, timer 0 - 120 min, 10500 W, 937x821x(H)875 mm

Cod : 219164
compara...
Descriere

Cuptoarele NANO SCROLL au fost concepute nu numai pentru gastronomie, ci și pentru catering, supermarketuri, spitale, bucătării industriale, școli și grădinițe. Panou de controlsimplu și intuitiv.

Aceste cuptoare sunt ideale atunci când doriți să faceți produse de patiserie nemaipomenite, legume, carne aromatizată și pui sau pești perfect aburți.

Soluție ideală pentru brutării, magazine și orice unități care doresc să adauge si pâine proaspătă și gustoasă in meniul lor.

Panoul de comandă manual are indicatoar pentru termostat și indicator pentru aburi și trei butoane mari pentru reglarea timpului, temperaturii și cantității de aburi. Timerul poate fi setat la 120 de minute, temperatura până la 260˚C.

Dimensiunile compacte și consumul de energie eficient din punct de vedere al costurilor il fac potrivit pentru instalare in orice bucatarie.

Convecția (ventilată), adică circulația forțată a aerului fierbinte pentru a asigura o distribuție uniformă a temperaturii în întreaga cameră de coacere. Când se încălzește, aerul este returnat de pe ambele părți pe alimentele în recipiente GN sau pe ghidaje de 450x340 mm.

Aerul este aspirat din cameră de către ventilator și apoi circulat prin încălzitoare.

Carcasa și camera de gătit din inox 18/10

Ușă din sticlă cu ventilație gravitațională.

Garnitura de ușă montata în carcasa cuptorului, usor de indepartat pentru curatare sau inlocuire.

Cameră cu iluminare cu halogen


METODE DE GĂTIRE DE BAZĂ ÎN Cuptoarele NANO

Gătit prin convecție în aer cald uscat la 30-280 °C. Metoda este ideală mai ales pentru cofetărie și produse de panificație. Gătit într-o combinație de aer cald și abur la30-230 ° C. Recomandat în special pentru coacerea tuturor tipurilor de carne și pește, precum și pentru coacerea produselor de panificație, care garantează o crustă crocantă de pâine și chifle.

Aburire la 35-130 ° C. Metoda este ideală pentrugătit legume, fructe, pește și găluște.

FUNCȚII ȘI CARACTERISTICI ale cuptoarelor NANO SCROLL: Setarea timpului. Vă permite să setați cuptorul să funcționeze până la 2 ore sau modul

NON-STOP pentru vasele care necesită tratament termic mai lung. Generarea directă de abur. Aburul este produs prin pulverizarea apei direct pe încălzitoare. Acest proces este controlat electronic și are 10 pași. controlulaburului. Ventilatoare auto-inversate. Auto-inversare, adicăschimbarea automată a direcției de rotație a ventilatorului. Garanteazăo temperatură omogenă în toată camera cuptorului. Tehnologie NANO. Butoanele, panoul de comandă și mânerul ușii sunt acoperite cu vopsea. nanoparticule de argint care distrug microorganismele, bacteriile și virusurile și ciuperci. ALTE

CARACTERISTICI A CUPTOARELOR NANO SCROLL:

Etanșarea ușii este fabricată din silicon gros rezistent latemperaturi ridicate. Ușor de înlocuit. Carcasa izolată a cuptorului nu numai că economisește consumul de electricitate, dar crește și siguranța personalului din bucătărie. Ușa cu geam dublu către cameră și iluminatul cu halogen facilitează observarea proceselor care au loc în cuptor. Sticla exterioară acuptorului este răcită de gravitație. Deschiderea ușoară a geamului ușii interioare. Camera cuptorului presat cu colțurirotunjite facilitează curățarea cuptorului. Cameră din oțel inoxidabilAISI 304. Ușă cu balama în stânga. Conexiune la apă: filet tatăde ¾ ”, maxim.Temperatura: + 30 ° C, 150-200 kPa (2 bari),tratata până la maxim 5 ° F Capacitate: 7x GN 1/1 Distanța dintre nivele: 70 mm Numărulde ventilatori autorevers: 2 Greutate: 115 kg Baza pentruaragaz: 223659

Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.

Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.

Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile
noastre vă rugăm să vă înscrie-ți la newsletter-ul nostru
înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să va inscrieti la newsletter-ul nostru

powered by teamshare
© Copyright 2025 Horeca 365
designed by headstart.ro