Bere de calitate superioară in mod constant
Raportul bere-cap poate fi ajustat la diferite tipuri de bere sau pentru a satisface preferințele locale. Sistemul are o capacitate de dozare de 65 de litri, ceea ce înseamnă că poate turna consecutiv 130 de beri perfect răcite (0.5 Lt). Un sistem intern de răcire răcește berea în drumul său de la butoi prin aparat, astfel încât berea la draft poate fi servită direct din butoaie la temperatura ambientală.
Creșterea veniturilor
Până când berea nu este turnată, nu este nevoie de atenție suplimentară. Acest lucru creează timp pentru sarcini suplimentare, cum ar fi: procesarea plăților, pregătirea comenzilor sau curățarea. Aceste secunde economisite par marginale, dar atunci când se servesc cantități mari de oameni, împărțirea automată a sarcinilor devine o măsură pentru servirea eficientă a mulțimii.
Reducerea costurilor
Acest dispenser este un instrument excelent pentru controlul costurilor. Porțiile pot fi controlate cu exactitate, fără a se vărsa berea și/sau capul de bere. Deșeurile de bere la draft sunt în general estimate la 20% per butoi1. Sistemul intern de refrigerare vă permite să depozitați toate butoaiele la temperatura ambiantă, ceea ce vă economisește costurile cu energia și costurile suplimentare pentru o cameră frigorifică sau un frigider.
Igiena și siguranța alimentară
Porționarea precisă evită în totalitate scurgerile, nu este nevoie de tăiere/îndepărtare, iar spațiul de lucru rămâne curat în orice moment. Designul compartimentat al dozatorului este conceput pentru a evita contaminarea și pentru a simplifica rutinele de curățare. Cu acest sistem puteți reduce punctele de contact dintre pahar și persoană și mențineți cele mai înalte standarde de siguranță alimentară, igienă și dezinfecție.