Orice bucătărie profesională are ca obiectiv eficientizarea proceselor operative, iar capacul de la Kalando reprezintă o soluție ideală în acest sens. Acest instrument, fabricat din oțel inoxidabil, potrivit pentru recipiente de 10L, este special conceput pentru dozarea sosurilor reci, miere, sosuri groase, cu vâscozitate mare, precum ketchup, miere, muştar sau maioneză și aduce precizie, durabilitate şi flexibilitate în bucătăria dumneavoastră profesională, printr-un design simplu, din inox.
Capacul dozator este proiectat cu precizie pentru a asigura o dozare perfectă la fiecare servire, oferind o cantitate standard de 30 ml, dar cu posibilitatea de ajustare.
Calitatea și durabilitatea sunt caracteristicile de bază ale acestui dozator, datorită mecanismului său din inox, similar cu un arc, care îi conferă o durabilitate sporită şi o rezistenţă la rigorile unui serviciu HoReCa profesional. Dispenserul poate fi utilizat în mod frecvent, la capacitate maximă, fără compromiterea performanței.
Dozatorul este esențial în domeniul de catering, hoteluri, bucătării profesionale sau restaurante de tip fast-food pentru dozarea și servirea sosurilor.
Eficiența acestui capac Kalando nu se limitează doar la funcționalitatea sa, ci se extinde și la ușurința în curățare. Datorită design-ului său inteligent, acesta poate fi curățat rapid și pregătit într-un timp scurt pentru a răspunde cu succes tuturor provocărilor culinare viitoare.