Dulap congelare vertical cu 2 usi pentru patiserie si capacitate de 1400 lt / 20 suporti, dimensiuni tavi de 40x60 cm. Este un dulap congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -22 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R404A, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +43 grade Celsius / 65% umiditate. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 1400 litri. Echipamentul este prevazut cu 20 suporti, dimensiuni tavi de 40x60 cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelare Vertical pentru Patiserie:
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Termostat si termometru digital