Dulap congelator vertical cu 1 usa pentru patiserie si capacitate de 850 lt / 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40x60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata cu rezistenta - Dezghetare electrica automata
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -30 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R404, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 850 litri. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelator Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta. Dezghetare electrica automata.
✓ Prevazut standard cu 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
✓ Iluminare interioara
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Optional se pot monta maxim 28 suporti, capacitate maxima 56 tavi 40x60cm cu distanta intre tavi de 4cm.