Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 1 usa si capacitate de 700 litri. Este un frigider compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.
Degivrare automata cu rezistenta - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a frigiderului este cuprinsa intre -2...+8 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R134A si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 6 cm.
Capacitate si utilitate mare
Frigiderul de patiserie are o capacitate de 700 litri si este prevazut standard cu 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40x60 cm distanta intre tavi 8cm. Acesta este prevazut cu termostat si termometru digital, iluminare interioara si sistem de evaporare apa automat.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Echipamentul este prevazut standard cu 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40x60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 20 suporti, capacitate maxima 20 tavi 40x60cm cu distanta intre tavi de 4cm.
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime