Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Dulap pentru maturarea carnii, Dry aging, Hendi, 352L, 220-240V/170W, 595x710x(H)1720mm

Cod : 204962
compara...
Descriere

Dulap pentru maturarea carnii, Dry aging, Hendi, 352L, 220-240V/170W, 595x710x(H)1720mm

Dulapul de maturare uscată HENDI oferă un mediu controlat de maturare a cărnii, ceea ce duce la o carne excepțional de fragedă și gustoasă.

Dulapul a fost proiectat pentru a recrea perfect microclimatul utilizat pentru maturarea tradițională, naturală.

În același timp, tehnologia de ultimă generație permite un control constant asupra procesului prin menținerea unei ventilații constante, umiditate reglabilă a aerului și sterilizare.

Corpul, cadrul ușii și mânerul ușii sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI 304.

Ușă fabricată din 2 straturi de sticlă temperată colorată Low-E, care crește eficiența energetică prin blocarea luminii infraroșii și a razelor UV din exterior, împiedicând în același timp transferul de căldură în interior. Încuietoarea ușii este inclusă.

Recipient pentru apă distilată fabricat din ABS - apa distilată trebuie umplută manual.

Notificare pe afișaj și alarmă sonoră pentru a avertiza atunci când umiditatea este sub 15% pentru ca utilizatorul să umple recipientul de apă.

Alarmă care indică faptul că ușa este deschisă mai mult de 3,5 minute - protecție împotriva perturbării necontrolate a condițiilor din cameră.

În cabinet se află:

- 3 rafturi,

- 1 tijă de agățat,

- 3 cârlige,

- tavă pentru sare (sarea nu este inclusă),

toate elementele de mai sus sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI 304.

Lampă de sterilizare UVC încorporată pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și pentru a garanta un mediu sigur pentru carne; atunci când ușa este deschisă în timpul procesului de condimentare, bacteriile nu au posibilitatea de a se dezvolta.

Răcire prin intermediul unui evaporator și al unui ventilator care asigură nivelul necesar de circulație a aerului.

Lumini LED plasate pe ambele părți ale camerei și pe tavan.

Încărcare maximă pe raft: 30 kg.

Sarcina maximă per cârlig: 25 kg.

Sarcina maximă a tijei de agățat: 50 kg.

Intervalul de temperatură: 1-25 °C.

Interval de umiditate reglabil: 60-85%.

Nivelul actual de umiditate este afișat pe panou.

Agent frigorific: R600a.

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile
noastre vă rugăm să vă înscrie-ți la newsletter-ul nostru
înregistrează-te


Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să va inscrieti la newsletter-ul nostru

powered by teamshare
© Copyright 2025 Horeca 365
designed by headstart.ro