Recomandat în special pentru utilizarea cu automate/maşini pentru băuturi răcoritoare.
Tehnologia de tratare a apei: - eliminarea ionilor de calciu și magneziu responsabili pentru duritatea apei (eliminarea depunerilor de calcar - reziduuri de calciul - decarbonizare, ceea ce înseamnă îndepărtarea carbonatului de calciu şi a carbonatului de magneziu.
Efecte: eliminarea mirosurilor şi aromelor nedorite din apă, reducerea cantităţii de clor, scăderea durității, efect bacteriostatic, care au toate ca rezultat obținerea unui gust mai bun al apei/băuturilor/ preparatelor și protejarea echipamentelor de catering.
Filtrul constă din: - primul filtru de carbon care reţine particule mari, clor, materie organică şi alte substanțe ce influenţează negativ mirosul şi aroma apei, - filtru de răşină care reduce alcalinitatea, - al doilea filtru de carbon reține particulele mici, filtru care separă suspensia.
Cap încorporat cu o setare posibilă de bypass intre: 0-70% (nu este nevoie să achiziționați capul separat).
Capacitatea de producție: filtrul trebuie înlocuit la 365 de zile de la instalare pentru a menține siguranţa bacteriologică/sau după depăşirea valorii maxime de ieşire.
Putere maximă: depinde de alcalinitatea apei şi de setarea de ocolire.
Debit maxim de apă - în funcție de model: - 1 L/min. [cod: 2378921, -2 L/min. (cod: 237885). Intervalul temperaturii apei la intrare: 4-30 °C.
Cartusul trebuie umplut numai cu apă rece.
Presiune de funcționare: 2-6 bari. Conectori: 3/8" M.
Instalarea şi operarea numai în poziție verticală.
Pentru instalarea şi funcţionarea corectă a filtrului, vă recomandăm să achiziționați:
Set de instalare pentru filtrele de apă HENDI [cod: 237908), Debitmetru electronic de apă pentru filtrele HENDI (cod: 237915).