Filtre cu membrane osmotice pentru filtrarea apei - rezultatul final este apa complet pura din punct de vedere chimic, demineralizata.
Apa purificată prin osmoză inversă se traduce prin:
– nu este nevoie să lustruiți manual sticla și tacâmurile,
– acțiunea mai puternică a detergenților și astfel utilizarea redusă a agenților de curățare și a agenților de clătire,
– timp de utilizare prelungit și eficiență energetică crescută a dispozitivelor conectate la apă.
Pentru utilizare în catering profesional - destinat utilizării cu echipamente de catering (nu neapărat pentru apă potabilă din cauza gustului după curățare).
Membrana permite trecerea doar a moleculelor de apă - are pori cu un diametru de 0,0001 micrometri.
Membrana este instalată din fabrică în dispozitiv - utilizatorul nu trebuie să o instaleze singur.
Design compact - carcasa are deja un filet pentru conectarea prefiltrelor.
Pompă încorporată, controlată de senzori de presiune.
Diametru racord apa: 3/4".
Presiune de lucru: de la 2,2 la 6 bar.
Duritatea maxima a apei: 1500 ppm.
Concentratia maxima de clor: 0,3 ppm.
Interval pH al apei de alimentare: 2-11.
Reducerea impuritatilor si duritatii pana la 95 % .
Livrat cu furtun de racordare a apei
Carcasă din oțel inoxidabil
Eficiență maximă la o temperatură a apei de 25°C și o presiune de 250 ppm:
Echipat cu prefiltru carbon.
Insertul introductiv poate fi achiziționat și separat (cod: 238042).
Principiul osmozei inverse: - apa care curge prin cartusul initial este curatata de impuritati mai mari de 5 microni (nisip, rugina etc., precum si clor). la membrana osmotică, care reprezintă o barieră pentru: poluanții organici și anorganici, metalele grele, elementele radioactive și cancerigene, - apa curată este direcționată către dispozitivul final, - după filtrarea moleculară, apa curge printr-un cartuş cu pat mineralizant, saturarea suplimentară cu ioni de sare minerală