Pentru aluaturi moi și omogene optați pentru modelul Demetra
În cadrul mașinilor pentru pizzerii, patiserii și brutării, mașinile de frământare cu furcă sunt perfecte pentru a amesteca aluaturile fără a le încălzi, chiar și cele consistente, și pentru a obține un produs de calitate. Grila superioară a mașinii Demetra vă permite să controlați aluatul și includerea ingredientelor inclusiv pe parcursul frământării.
Pentru aluaturi foarte dure este disponibilă și mașina de frământat Demetra Pane, și mai robustă.
Mașini de frământare cu furci
Recomandată în special pentru pizzerii, patiserii și brutării, Demetra amestecă în mod omogen și rapid atât volume mici cât și cele mari de aluat, chiar și pe cele mai consistente.
5 bune motive pentru ca Demetra să devină mașina dvs. de frământare aluat
- Pregătirea de aluaturi moi și omogene;
- Potrivită și pentru aluaturi mai dure;
- Zgomot redus și fiabilitate;
- Nu încălzește aluatul;
- Versatilitate și funcționalitate.