Open Modal
X
Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.
/images/not_available.jpg
Masina temperat ciocolata GN 1/2 CH2-100 Kalando
Detalii produs
Dimensiuni: 340 x 440 x 200 mm (h)
Temperatura: 0-60°C
Alimentare: 230 v
Putere: 800 W
Greutate: 8 kg
Capacitate: 6 l
Ciocolata: 5 kg
Material: inox
Calitate inalta, preturi competitiveIntotdeauna pretul corect
Suport dupa vanzare 24/7Ne cunoastem cel mai bine produsele
Aparatul digitală de temperat ciocolată este un echipament specializat pentru a fi utilizat în procesul de temperare a ciocolatei. Temperarea este o etapă critică în prepararea ciocolatei, care implică controlul atent al temperaturii ciocolatei pentru a se asigura că are un aspect lucios, o textură netedă și un aspect crocant atunci când se întărește. Acest aparat de temperat ciocolată are o interfață digitală avansată cu ecran tactil, care vă permite să setați și să mențineți cu ușurință temperatura ideală de temperare.
Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile
noastre vă rugăm să vă înscrie-ți la newsletter-ul nostru
înregistrează-te
Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru!
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să va inscrieti la newsletter-ul nostru