Statia de curatare si uscare legume Borasco asigură o dezinfecție de până la 99,9% în alimente.
DOMENII PRIORITARE DE UTILIZARE
Bucatarii Profesionale
Cantine
Baruri si Cafenele
Catering / Banqueting
Restaurante
Ozonul este cel mai eficient și sănătos dezinfectant pentru alimente, în special pentru legume și fructe. Alimentele spălate cu apă ozonizată sunt purificate de substanțe microbiene și chimice dăunătoare. Ozonul descompune reziduurile de pesticide și aflatoxinele din legume și fructe. Are un design bine conturat pentru a asigura o dezinfectare eficientă.
Zona bolului din oțel inoxidabil este fabricată dintr-o singură bucată de material netoxic, potrivit pentru utilizarea alimentară.
Dispune de un sistem de interacțiune cu ozon la presiune ajustabilă, cu duze din oțel inoxidabil.
Unitatea are un sistem și un senzor de nivel care ia automat apă în unitate printr-un ventil electromagnetic.
Are filtre de fund din oțel inoxidabil perforat.
Datorită ecranului digital, oferă un timp de spălare ajustabil.
Construcție din oțel inoxidabil 304 AISI.