Air flow
Fluxul de aer creat de efectul de refrigerare al evaporatorului este neted și difuz, fără circulație forțată a aerului, care ar provoca deshidratarea și pierderea în greutate, ducând la deteriorarea rapidă a peștelui sau a altor alimente perisabile expuse.
Controlul temperaturii
Una dintre soluțiile extrem de simple pentru controlul ușor și rapid al temperaturii: Întoarcerea tăvii cu susul în jos înseamnă că alimentele vor avea mai puțin contact cu tava rece și vor fi mai expuse la aerul din interiorul cutiei de sushi. În acest fel, impactul răcirii este redus. Un termometru în interiorul vitrinei vă ajută să monitorizați temperatura din interior în orice moment.
Afișaj atrăgător
Evaporatorul de formă tubulară absoarbe continuu căldura. Condensul îngheață pe suprafața sa externă, menținând un strat de îngheț atractiv, fără picurare. Acest model este echipat cu iluminare LED care poate fi pornită și oprită în funcție de necesități.
Comoditate
Partea superioară practică antiderapantă este ideală pentru a așeza vasele de servire. Unitatea de condensare a tuturor modelelor noastre se află fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă, cu fluxul de aer poziționat pe părțile laterale, departe de operator.
Curățare ușoară
Ușa glisantă cu o înălțime de 150 mm și tăvile ușoare din ABS cu un profil în formă de val sunt ușor de demontat și îndepărtat pentru curățarea zilnică.